Koleksiyonlar

Hamur İşi Tarifleri

Yüksek lezzete sahip hamur işi lezzetleri keşfetmeye hazır mısınız? Geleneksel ve modern hamur işi tarifleri nelerdir? Farklı, leziz ve kolay onlarca hamur işi tarifi sizlerle… Aradığınız her çeşit hamur işi tariflerinin yer aldığı lezzetli koleksiyonumuza bir tıkla ulaşabilirsiniz.

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Elmalı Tarte Tatin

Fransız mutfağının geleneksel lezzetleri arasında yer alan tarte tatin, meyvelerin şeker ve tereyağı ile karamelize edilmesiyle hazırlanır. Fransız tatlıları arasında çok sevilen ve dünyaya yayılan tarte tatin, genellikle elma ve portakal dilimleri ile hazırlanır. Tarçınlı Elmalı Tarte Tatin tarifi nasıl yapılır?

2B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Kestaneli Adaçaylı Mısır Ekmeği

Kolay mısır ekmeği tarifi nasıl yapılır? Kestaneli mısır ekmeği tarifi yapmanın püf noktaları nelerdir?

4B Görüntüleme
Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
Mayalı Poğaça

Klasik mayalı poğaça tarifi nasıl yapılır? Mayalı poğaça yapmanın püf noktaları nelerdir?

21B Görüntüleme
Sebzeli Galette
approved

Bol sebzeli, mantarlı ve peynirli galette tarifi nasıl yapılır?

6B Görüntüleme
Vildan Tünay
Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
Çikolatalı Babka

Nefis çörek hamuru ve çikolatalı dolgusu ile Meşhur Babka tarifi nasıl yapılır? Babka çöreği nasıl yapılır? Ev yapımı çikolatalı babka tarifi yapmanın püf noktaları nelerdir?

2B Görüntüleme
Piruhi Mantısı

Lezzetli hamuruyla geleneksel Piruhi Mantısı tarifi nasıl yapılır?

12B Görüntüleme
Vildan Tünay
Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
Fındık Lahmacun

Çıtır çıtır fındık lahmacun tarifi nasıl yapılır? Ev yapımı lahmacun yapımı: kolay ve lezzetli lahmacun tarifi! Lahmacun hamuru ve lahmacun içi nasıl hazırlanır?

5B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Mantar Dolgulu Su Böreği

El açması Su Böreği, Türk mutfağında bir tepsi böreği çeşididir. Gerçek fırında su böreği tarifi nasıl yapılır? Videolu anlatımı ile orijinal Su Böreği yapımı: bol malzemeli çıtır bir su böreği yapmanın püf noktaları nelerdir?

3B Görüntüleme
Lalanga

Saray mutfağının Ramazan'daki sahur ekmeği, Lalanga tarifi nasıl yapılır? Osmanlı Türkiye'sinde hem ballı tatlı bir yemek olarak hem de peynirli tuzlu bir yemek olarak yenirdi. Lalanga, Türk mutfağında ve Yunan Mutfağı'nda Lalagia olarak varlığını sürdürmektedir.

26B Görüntüleme