Koleksiyonlar

Kütahya Porselen ile İlham Verici Ramazan Tarifleri

Göz alıcı yemek sunumlarının son dokunuşunu Kütahya Porselen’in eşsiz tabaklarıyla yapabilirsiniz! 👩‍🍳👨‍🍳

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Şiveydiz Tarifi

Şiveydiz taze sarımsak ve kuzu etiyle yapılan yöresel bir Antep yemeğidir. Terbiyeli bir suyu olması nedeniyle hafif ekşimsi bir tada sahiptir. Şiveydiz nasıl yapılır?

33B Görüntüleme
Lor Mahlutu

Osmanlıca'da mahlut karıştırma anlamına gelmektedir. Lor mahlutu tarifini ister kahvaltı da isterseniz de ana yemek öncesi meze olarak servis edebilirsiniz. Lor mahlutu nasıl yapılır?

30B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Etli Bezelye Yemeği Tarifi

Mevsiminde bol etli bezelye yemeği tarifi: Bezelye yemeği nasıl yapılır?

147B Görüntüleme
Şambali Tatlısı

Tam kıvamında şambali tatlısı nasıl yapılır? En lezzetli Şambali tarifi nasıl yapılır? Şambali yapmanın püf noktaları nelerdir?

58B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Asma Yaprağında Enginar Dolması Tarifi

Asma yaprağında enginar dolması tarifi nasıl yapılır?

20B Görüntüleme
Piruhi Mantısı

Lezzetli hamuruyla geleneksel Piruhi Mantısı tarifi nasıl yapılır? Piruhi mantısı yapmanın püf noktaları nelerdir?

31B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Mastave Tarifi

Osmanlı mutfağının ilk soğuk yemeği olarak bilinen Mastave, nasıl yapılır?

18B Görüntüleme
Güllabiye

Güllabiye, Osmanlı mutfağının en sevilen helvalarından bir tanesidir. Yapımı da oldukça basittir. Peki, güllabiye helvası nasıl yapılır?

16B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Soya Soslu Dana Bonfile Tarifi

Ağızda dağılan dana bonfile, brokoli ve soya sos üçlüsüne bayılacaksınız! Soya soslu dana bonfile nasıl yapılır?

19B Görüntüleme