Kısık Ateş

Koleksiyonlar

Kütahya Porselen ile İlham Verici Ramazan Tarifleri

Göz alıcı yemek sunumlarının son dokunuşunu Kütahya Porselen’in eşsiz tabaklarıyla yapabilirsiniz! 👩‍🍳👨‍🍳

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Şiveydiz Tarifi

Şiveydiz taze sarımsak ve kuzu etiyle yapılan yöresel bir Antep yemeğidir. Terbiyeli bir suyu olması nedeniyle hafif ekşimsi bir tada sahiptir. Şiveydiz nasıl yapılır?

36B Görüntüleme
Lor Mahlutu Tarifi

Osmanlıca'da mahlut karıştırma anlamına gelmektedir. Lor mahlutu tarifini ister kahvaltı da isterseniz de ana yemek öncesi meze olarak servis edebilirsiniz. Lor mahlutu nasıl yapılır?

34B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Etli Bezelye Yemeği Tarifi

Mevsiminde bol etli bezelye yemeği tarifi: Bezelye yemeği nasıl yapılır?

209B Görüntüleme
Şambali Tatlısı Tarifi

Tam kıvamında şambali tatlısı nasıl yapılır? En lezzetli Şambali tarifi nasıl yapılır? Şambali yapmanın püf noktaları nelerdir?

69B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Asma Yaprağında Enginar Dolması Tarifi

Asma yaprağında enginar dolması tarifi nasıl yapılır?

30B Görüntüleme
Piruhi Mantısı Tarifi

Lezzetli hamuruyla geleneksel Piruhi Mantısı tarifi nasıl yapılır? Piruhi mantısı yapmanın püf noktaları nelerdir?

38B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Mastave Tarifi

Osmanlı mutfağının ilk soğuk yemeği olarak bilinen Mastave, nasıl yapılır?

22B Görüntüleme
Güllabiye Tarifi

Güllabiye, Osmanlı mutfağının en sevilen helvalarından bir tanesidir. Yapımı da oldukça basittir. Peki, güllabiye helvası nasıl yapılır?

20B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Soya Soslu Dana Bonfile Tarifi

Ağızda dağılan dana bonfile, brokoli ve soya sos üçlüsüne bayılacaksınız! Soya soslu dana bonfile nasıl yapılır?

23B Görüntüleme