Koleksiyonlar

Ramazan’a Özel Çorba Tarifleri

Geleneksel Ramazan çorbalarıyla iftar sofralarınıza lezzet katmaya ne dersiniz? Size özel hazırladığımız nefis çorba tarifleriyle, bugün hangi çorbayı pişirsem sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. İftar menünüzü zenginleştirmek için seçtiğimiz bu lezzetli ve doyurucu çorba tariflerini gelin birlikte keşfedelim! 🥣🌙

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Domates Çorbası Tarifi

Kış aylarında içinizi ısıtacak sıcacık bir domates çorbası tarifi... Klasik domates çorbası nasıl yapılır?

116B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Zerdeçallı Bezelye Çorbası Tarifi

Atıksız Mutfak, Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü Bezelye. Bezelye çorbası tarifine farklı bir yorum: Zerdeçallı bezelye çorbası tarifi nasıl yapılır?

19B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Kerevizli Mercimek Çorbası Tarifi

Bol vitamin içeren kerevizle lezzetlendirilmiş, besleyici ve hafif bir başlangıç. Kerevizli mercimek çorbası tarifi nasıl yapılır?

49B Görüntüleme
Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
Sütlü Domates Çorbası Tarifi

Sütlü Domates Çorbası tarifi nasıl yapılır?

39B Görüntüleme
Serkan Çakır
Serkan Çakır
Gia Restoran - Executive Chef
Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası Tarifi

Tavuk suyuna tel şehriye çorbası nasıl yapılır? Terbiyeli tavuk suyu çorbası tarifi nasıl yapılır? Tavuk suyu çorbası için gerekli malzemeler nelerdir? Nefis şehriyeli tavuk suyu çorbası tarifi için tıklayınız!

66B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Lebeniye Tarifi

İsmi Arapça bir kelimeden gelen nefis Lebeniye çorbası tarifi.

54B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Sulu Köfte Tarifi

Orijinal pirinçli sulu köfte tarifi, nasıl yapılır? En lezzetli sulu köfte yapmanın püf noktaları nelerdir?

81B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Peskütan Çorbası Tarifi

Peskütan Nedir? Ekşiyen ayran, ateş üzerinde bir müddet karıştırılarak iyice ısıtılır. Ateşten indirdikten sonra içerisine taze ve soğutulmuş bir miktar daha ayran katılır. Elde edilen karışım tuzlanarak keseler içerisinde soğumaya bırakılır. İçerisindeki acımtırak su süzülüp, bir yoğurt kıvamını aldığında kimi yörelerde plastik kaplara, kimi yörelerde de küplere konularak saklanır. Bu işlemle elde edilen yoğurda 'Peskütan' denir.

56B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Kereviz Yaprağı Çorbası Tarifi

Kışın vazgeçilmez tadı. Kereviz yaprağı çorbası tarifi nasıl yapılır?

24B Görüntüleme