Koleksiyonlar

Kısık Ateş’te Yenilik! 🌟 Sizlerden Gelen En Çarpıcı Gastronomi İçerikleri Burada! 👩‍🍳👨‍🍳

Kısık Ateş editöründen onaylı kullanıcı içeriklerine ana sayfamızda yer vermeye devam ediyoruz! Siz de ‘bu işte bi şeflik var’ diyorsanız yapmanız gereken ayrıntılı reçetelerinizi en güzel fotoğrafıyla kendi profilinizde oluşturmak ve uzman şeflerin beğenisine sunmak! 😍

Özge Tanır
Özge Tanır
Chef&Owner
Bahar Pilavı
approved

Rengarenk Bahar Pilavı tarifi nasıl yapılır? Tam ölçülü ve bol sebzeli pilav tarifi: bezelyeli, enginarlı, havuçlu ve bol yeşillikli pilav yapmanın püf noktaları nelerdir?

1B Görüntüleme
Gizem Penbe Güleç
Gizem Penbe Güleç
Food and Pastry Şef
Turunç Kabuğu Reçeli
approved

Biliyorum reçel yapmak biraz uğraştırıcı ama sabah kahvaltılarında, keklerin, kurabiyelerin içinde kendi hazırladığınız reçeli tattığınızda bence bütün bu uğraşa değdiğini anlıyorsunuzdur. O yüzden yarım gününüzü ayırdığınızda kavanozunuzu afiyetle dolduracağınız bu güzel reçel tarifini buraya bırakıyorum. 🤩😀👍 Orijinal ev yapımı turunç reçeli tarifi nasıl yapılır? Doğal turunç kabuğu reçeli tarifi: turunç reçeli yapmanın püf noktaları nelerdir?

1B Görüntüleme
Miyu Deco
Miyu Deco
Yemek ve Ürün Fotoğrafçısı
Şekersiz Nane Şerbeti
approved

Bu tarif sağlıklı olması ve kolay yapımı ile bence hepinizin gönlünü kazanacak 💚 Sıcak yaz günleri için de benzersiz bir alternatif olacak 🍋 Nane Şerbeti tarifi nasıl yapılır? Serinleten etkisiyle buz gibi şekersiz nane şerbeti malzemeleri nelerdir?

2B Görüntüleme
Özge Tanır
Özge Tanır
Chef&Owner
Pesto Soslu Izgara Bebek Enginar
approved

Pesto soslu ızgarada enginar tarifi nasıl yapılır? Lezzetli pesto sos tarifi ile ızgara bebek enginarın muhteşem uyumu... Hemen deneyin.

1B Görüntüleme
Miyu Deco
Miyu Deco
Yemek ve Ürün Fotoğrafçısı
Nohutlu Semizotu Mezesi
approved

Alternatif meze tarifi: Nohut ve yoğurt ile harmanlanan semizotlu meze tarifi.

4B Görüntüleme
Ümit Boyraz
Ümit Boyraz
Executive Pastry Chef
Vişneli Klafuti
approved

Clafouti (kláfuti), ya da clafoutis klasik bir Fransız tatlısıdır. Geleneksel olarak vişne ya da kirazın üzerine krep hamuruna benzer tatlı bir hamur dökülüp fırında pişirilmesiyle yapılıyor. Fransa’nın Limousine bölgesine ait, yöresel Klafuti tatlısı nasıl yapılır? Her mevsim farklı meyvelerle de hazırlanabilen Klafuti tarifi: Fransız usulü vişneli klafuti tarifi yapmanın püf noktaları nelerdir?

3B Görüntüleme
Esra Tokat
Esra Tokat
Pastry and Bakery Chef
Crackle Kurabiye
approved

İçi yumuşak dışı çatlak Crackle Kurabiye tarifi nasıl yapılır? Tam ölçülü brownie tadında crackle kurabiye malzemeleri ve yapılışı…

3B Görüntüleme
Yeşil Lahana Salatası
approved

Kolay ve Farklı Salata Tarifi 💚: Taze yeşil sebzeler ve kuruyemişlerle harmanlanan beyaz lahana salatası tarifi nasıl yapılır? Çok sağlıklı beyaz lahana salatası tarifi ve lahana salatasına çok yakışan salata sosu nasıl yapılır?

2B Görüntüleme
Ümit Boyraz
Ümit Boyraz
Executive Pastry Chef
Limon Tart
approved

Limon kremalı tart tarifi nasıl yapılır? Tam ölçülü limonlu tart (lemon tart) tarifi yapmanın tüm detayları...

5B Görüntüleme