Pilav ve Rissotto

Önce Yeniler
Alper Tuğrul Ünlütürk
Alper Tuğrul Ünlütürk
Zennup 1844 - Mutfak Koordinatörü
04.11.2021
İç Pilav
45 Dakika
4-6 Kişilik
21B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
02.08.2021
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı
40 Dakika
4-6 Kişilik
47B Görüntüleme
Yudum MERT
Yudum MERT
Yeme-İçme
28.07.2021
Asma Yapraklı Bulgur Pilavı
40 Dakika
4-6 Kişilik
5B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
02.07.2021
Enginarlı Pilav
35 Dakika
2-4 Kişilik
7B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
28.05.2021
Bulgur Pilavı
40 Dakika
4-6 Kişilik
254B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
21.05.2021
Sade Pirinç Pilavı
40 Dakika
4-6 Kişilik
22B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
17.05.2021
Tel Şehriyeli Pirinç Pilavı
35 Dakika
4-6 Kişilik
8B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
15.04.2021
Sucuklu Pirinç Pilavı
45 Dakika
4-6 Kişilik
6B Görüntüleme
Alper Tuğrul Ünlütürk
Alper Tuğrul Ünlütürk
Zennup 1844 - Mutfak Koordinatörü
12.04.2021
Sade Yağlı Pirinç Pilavı
45 Dakika
4-6 Kişilik
10B Görüntüleme

Pilav, öğle ve akşam yemeklerinin vazgeçilmez yardımcı yemeklerinden biridir. Geleneksel ve modern Türk mutfağında önemli yeri olan pilav, yalnızca bizim kültürümüzde değil birçok kültürde farklı tariflerle ana yemeklere eşlik ediyor. Türk mutfağında pilav, İtalyan mutfağında risotto vazgeçilmezdir. İtalyan mutfağının klasikleşmiş, ünü dünyaya yayılmış lezzeti risotto, aslında pirinç pilavıdır. Risotto, klasik pilav tariflerine göre daha yoğun bir kıvama sahiptir. Pilav ve risotto tariflerinin ortak noktası zenginliğidir. Kısık Ateş şefleri, bu zenginliği tüm yönleriyle sizlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyor. Pilav ve Risotto kategorimizde her güne farklı bir reçete sizleri bekliyor. Kırmızı ete, beyaz ete, sebzelere çok yakışan pilav, yeri geldiğinde tek başına ana yemek olabiliyor. Yüksek doyuruculuğu ve lezzetiyle Kısık Ateş pilav tarifleri sizlerle!
Kısık Ateş Şeflerinden Farklı Pilav Tarifleri.
Pirinç, bulgur, şehriye… Pilavın ana malzemeleri hiç olmadığı kadar zengin! Kısık Ateş’in şeflerinden çıkan değişik pilav tarifleri, yepyeni lezzetlerle tanışmanızı sağlıyor. Klasik pilav tarifini farklı, özgün, geleneksel, modern tatlarla yeniden yorumlayan şeflerimiz, benzersiz reçeteleriyle şaşırtıcı lezzetler sunuyor. Kısık Ateş pilav kategorisinde sizleri enginarlı pirinç pilavı, asma yapraklı bulgur pilavı, geleneksel iç pilav, bal kabaklı risotto, kestaneli pilav, sarımsaklı pilav, tavuklu pilav, deniz mahsullü pilav, sebzeli pilav ve daha onlarca pilav bekliyor. Farklı pilav ve risotto tarifleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Her geçen gün büyüyen pilav – risotto kategorimiz, lezzet garantisiyle sofralarınızı şenlendirmeye, etli ve sebze yemeklerinizi tamamlamaya geliyor. Klasik pirinç, bulgur pilavlarının dışına çıkmaya hazırsanız, bin bir çeşit pilav tarifi her an her dakika Kısık Ateş’te sizlerle!
Doyumsuz Pilav Tariflerinin Yeni Adresi: Kısık Ateş.
Kısık Ateş, bir yiyenin bir daha yemek isteyeceği birbirinden leziz pilav ve risotto tarifleri ile sofralarınızı tatlandırıyor. Yemeğin yanına nasıl bir pilav pişireceğinize karar vermek için Kısık Ateş şeflerinin pilav reçetelerini mutlaka inceleyin. Sebzeli, deniz mahsullü, tavuklu, kırmızı etli, otlu ve daha onlarca farklı pilav ve risotto reçetesini uygulamak için Kısık Ateş’i takip etmeyi unutmayın. Şeflerimiz ve reçeteleri sayesinde kusursuz pilavlar yapabilirsiniz. Bekliyoruz!